Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man byter de skygglappar för en 2005 Ford Explorer

Den 2005 Ford Explorer blinker lampor är inom ett fall separat från strålkastare lökar. Detta är känt som blinkers fallet eller blinker lampa fallet. Om varken blinker fungerar, bör du byta ut lamporna. Om detta inte löser det, kan problemet vara relaterat till din Explorers belysning relä eller bil-ledningar. Professionell hjälp rekommenderas om problemet är inte lökarna. Byte av antingen chaufför-side eller passenger's-side blinker lampa är likartad. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Handskar
Glödlampa nr 3457
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn. Öppna huven. Bestäm blinker lampa som du byter först. Den blinker fallet är på utsidan av strålkastaren fallet på vardera sidan.
2

Inspektera området bakom blinker fallet noga. Mellan blinker fallet och strålkastare fallet är en liten Phillips skruv som fäster blinker fallet fästet till strålkastaren fallet.
3

bort blinker fallet Phillips skruv med en skruvmejsel.

4

Dra blinker fallet mot dig för att frigöra den från bilen. Dra inte ut den för långt, den är ansluten till fordonet genom ledningar Hitta den svarta glödlampan uttaget på baksidan av blinker fallet
5

.. Twist slutet av denna socket moturs för att frigöra den. Dra ut den.
6

tag i glaset på blinker lampan försiktigt. Dra ut den för att ta bort det. Sätt på dig handskar och öppna paketet som innehåller din nya blinker lampa.
7

Håll kanten på blinker lampan med din behandskade hand. Tryck ner den i sockeln ordentligt. Vrid inte. Det kommer att engagera automatiskt.
8

in blinker lamphållaren i Explorers blinker fallet. Vrid den medurs för att sätta tillbaka den. Skjut blinker fall tillbaka i position. Dra krysskruven.
9

Flytta till motsatt sida och upprepa processen att ersätta den andra blinker lampan vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119584.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.