Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 Mercedes ML350 SE Specifikationer

2005 års Mercedes ML350 SE är en fyrdörrars, medelstora SUV. Den drivs av en 3,7-liters V6 och har all-wheel-drive. Denna SUV är inte din typiska brute, off-road stil SUV, det är mer raffinerad, utformad för att ge komfort med möjlighet att hantera små hinder på en allmän väg. Hästkrafter

Mercedes ML350 SE är utrustad med en sexcylindrig motor, så att motorstyrkan är respektabel, men inte överväldigande. Den producerar 232 hästkrafter vid 5.750 rpm från sin 3,7-litersmotor.
Torque

hästkrafter håller SUV rörelse, är vridmomentet vad startar den vikten flytta. Detta är särskilt viktigt om du är bogsering eller dragande tunga laster. Den ML350 SE visar att det är mer än kapabla att hantera vikt, eftersom det producerar 254 foot-pounds av vridmoment vid 3000 rpm.
Bogsering

Maximum dragkapacitet är en mycket viktig faktor att beakta när man köper en SUV. Den maximala bogsering skapas från en kombination av ram styrka, chassi styrka och motorstyrka. Mercedes ML350 kan dra en hel del, eftersom det har en maximal dragkapacitet på 5000 pounds.
Bagage


Eftersom dessa stadsjeepar är ofta substitut för minibussar, behöver de att dra en hel del bagage när familjen tar en semester, detta bagage mäts i kubik-meter. Den ML350 bär upp till 34,7 kubik-meter av bagage.
Cargo

Cargo kapacitet är den totala interna dragande förmåga på fordonet. Den maximala kapaciteten mäts med alla sätena fällas eller tas bort, om tillämpligt, förutom förarsätet. Den ML350 är kapabel att hantera en hel del last, eftersom den kan dra upp till 81 kubikfot.
Storlek

Den totala storleken på fordonet är viktig som vissa förare inte är bekväm bakom ratten i en skrymmande SUV. Den Mercedes ML350 är 182,6 inches lång, 72,4 inches bred och 71,7 inches hög. Den hjulbas - avståndet mellan fram-och bakhjulen - är 111 inches, och den lägsta punkten av fordonets kropp är 8.7 inches ovanför marken. Tjänstevikten är 4,819 pounds.
Fuel

Bränsle ekonomi är en viktig faktor att beakta, eftersom bränslepriserna fortsätter att stiga. Mercedes ML350 får 14 mpg i staden och 17 mpg på landsväg. Bränsletanken har en maximal kapacitet på 22,6 liter, så detta fordon har en maximal marschfart utbud av 384 miles innan ett fill-up.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119333.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.