Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur berätta Om 4WD arbetar på en Acura MDX

Den Acura MDX är en medelstora SUV som levereras som standard med en super hantering-all wheel drive (SH-AWD) funktionen. SH-AWD är en konstant fyrhjulsdriven som justerar värdena hjulmomentet självständigt baserat på körförhållanden. SH-AWD-systemet är aktivt under alla normala körförhållanden, kan dock bli inaktiv på grund av problem i systemet. Du kan kontrollera att AWD arbetar på din Acura MDX genom att se till att ingen av fel meddelanden visas på kombiinstrumentet. Instruktioner
1

Starta motorn på Acura MDX. Titta instrumentpanelen när motorn startar, se till att "SH-AWD" ljus visas kort på varvräknaren mätare på vänster sida av instrumentpanelen. Ljuset blinkar och sedan försvinner. Så länge ljuset stannar av, finns det inte ett problem med SH-AWD-system.
2

Se till att "SH-AWD Diff temp. Hög" inte visas på multi-informationsdisplayen högst upp i kombiinstrumentet. Om detta meddelande visas dra över och sluta. Placera fordonet i "Park" och låta den differentiella temperaturen svalna och meddelandet försvinner innan du kör igen.
3

Se till att "Check SH-AWD System" visas inte på multi-informationsdisplay överst på kombiinstrumentet. Detta meddelande anger att det finns ett problem med systemet. Om detta meddelande visas, är 4WD för tillfället inte arbetar, endast framhjulsdrift fungerar. Ta bilen till en återförsäljare eller mekaniker för att få problemet diagnostiseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120329.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.