Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 GMC 5.3 V8 Specifikationer

för 2005 GMC 5.3 V8 hade flera inkarnationer i flera fordon över amerikanska biltillverkaren produktionslinje. Denna motor var bland bolagets första att behålla sin kraft och prestanda för lastbilar och stadsjeepar när datorn körs på ett alternativt bränsle. Motorn skröt också ett antal tekniska framsteg för att förbättra sin bränsleekonomi. Engine Performance

2005 GMC 5.3 V8 motor konstruerades från antingen ett järn eller aluminium blocket, beroende på vilket fordon motorn skapades för att fungera. Järnet blocket var utformad som en två-hjulsdrift medan aluminium block innehöll fyrhjulsdrift. Hästkrafter på motorn en effekt på 315 över hela linjen, med ett vridmoment på 335 £-ft. Borrning och slaglängd för motorn mätt vid 3,77 inches med 3,62 inches med variabla ventiltider och en dubbel överliggande kamaxel.
Gas och bränsleekonomi

5,3 V8 byggdes som en bensin modell och en flexifuel-modell som kan köras på blyfri bensin eller upp till 85 procent etanol. GMC motorer av denna typ presenterade också en patentskyddad aktiv bränslehanteringssystem, som låter motorn dator för att stänga ventilerna i vissa körförhållanden för att öka bränsleekonomin. Motortrend hemsida uppskattar gas körsträcka för motorn var cirka 15 mpg i staden och 19 mpg på landsväg.
Fordon Med dessa motorer

GMC begagnade den 5,3 motorn i flera 2005 lastbilar och SUV-modeller, inklusive sändebud och Sierra. Chevrolet införlivas också de 5.3 V8 i Suburban, Tahoe och Avalanche med flexifuel-versioner av motorn som används i 2005 Silverado. Cadillac använde också 5.3 V8 i en två-hjulsdrivna version av Escalade för bolagets 2005 års modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119159.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.