Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man uppgraderar en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är ofta förknippade med robust, off-road körning. Modifiera och uppgradera din Jeep att stå emot påfrestningarna av terrängförhållanden är ett ständigt pågående arbete där varje uppgradering är bara ett steg i att skapa den ultimata kör maskinen. Medan listan över möjliga uppgraderingar för Jeepar är lång och varierande, det finns några vanliga uppgraderingar du kanske vill investera i innan du går vidare till andra saker. Instruktioner
1

Ta din Jeep till en off-road specialaffär och har det lyfts. Lift kit finns i två varianter: uppskov hissar eller hissar kropp. En kropp hiss höjer helt enkelt kroppen av din Jeep men lämnar mäldsuspensionen, medan en suspension lift lägger till en ny, större och bättre fjädringssystem. Lyft kit ge din Jeep mer markfrigång och gör off-road körning mer hanterbar.
2

Köp en fin uppsättning av off-road däck för att matcha din nya hissen. Ett lyft Jeep ser inte helt rätt med stock däck, så överväga att köpa en uppsättning av större och bredare off-road däck. Inte bara kommer dessa däck arbeta med din lift för att skapa ett mer robust utseende Jeep, kommer de också tjäna dig när du försöker korsa lerig terräng.
3

Lägg en vinsch till din Jeep. Om du tillbringar tid terrängkörning eller "mudding" med vänner, är det mycket troligt att en av er så småningom kommer att fastna. Att ha en bil med en vinsch är ett bra sätt att komma förberedd och att hjälpa dina vänner eller dig själv ur ett lerigt sylt.
4

Installera en pensel vakt på framsidan av din Jeep. En borstskyddet är en metall stag som skyddar framsidan av din bil från trädgrenar, buskar och en och annan hjort. Dessa finns i en mängd olika färger och storlekar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119708.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.