Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 XL7 specifikation

XL-7 är ett medelstort SUV från Suzuki först introducerades 2001. Det är den största bilen i Suzukis lineup och en direkt konkurrent till Toyota Rav4 och Honda CR-V. I 2002 års upplaga av fordonet skett en ökning av uteffekten samt flera små revideringar från föregående år. Motor
p Alla 2002 XL-7: s drivs av en 2,7 liters V6 gasmotor monterad i fronten av fordonet. Topproduktion är 183 hästkrafter vid 6000 rpm och 180 Nm i vridmoment vid 4000 rpm.
Transmission

XL-7 levereras med två olika växellådor. En fem växlad manuell är standard på de flesta modeller med möjlighet till en fyra växlad automatlåda med överväxel. Den begränsade upplagan och Touring 2WD trim kommer som standard med automatisk växellåda.
Drivlina

XL-7 kan utrustas med två drivlinor för varje trim. Den 2WD drivlinan är ett bakhjul driven plattform medan 4WD drivlinan erbjuder fyrhjulsdrift.
Gas Mätarställning

vara en V6 driven SUV, är gas körsträcka inte spektakulära för XL-7. Du kan räkna med att få cirka 17 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen. Addera Safety

Alla versioner av XL-7 funktion front förare och passagerare krockkuddar, men saknar någon sida eller bakre passagerare krockkuddar. Touring och Limited trim av XL-7 kommer med låsningsfria bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119337.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.