Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en 2000 Nissan Pathfinder Keyless Remote

Den 2000 Nissan Pathfinder nyckellösa låssystemet gör att du kan låsa och låsa upp alla bilens dörrar och ställa alarmet , om sådan finns , med bara en knapptryckning . Du kan lägga till ett keyless inresa fjärrkontrollen till Pathfinder system själv på några minuter . Systemet kommer automatiskt att åsidosätta de befintliga fjärrkontroller när du anger programmeringsläget för att lägga till en fjärrkontroll , så du behöver programmera varje fjärrkontroll du vill ha på systemet varje gång du lägger till en. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet på lastbilen med dörrarna stängda . Lås dörrarna med " Lock " -knappen på förardörren .
2

Sätt startnyckeln i tändningslåset och omedelbart ta bort den . Upprepa denna process totalt sex gånger . Sätt i nyckeln en sista gång och vrid den till " ACC " läge .
3

Tryck på en knapp på keyless inresa fjärrkontrollen . Titta för nödbelysning på din lastbil för att blinka , vilket visar att fjärrkontrollen är programmerad .
4

låsa och låsa upp dörrarna , sedan trycka på en knapp på nästa fjärrkontrollen för att lägga till en extra fjärrkontroll . Upprepa detta för varje fjärrkontroll du behöver programmet . Vrid tändningsnyckeln till " OFF " och ta bort den från rattstången för att avsluta programmeringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119147.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.