Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du justerar Chevy Blazer Strålkastare

Chevy Blazers har fyrkantiga strålkastare som ibland kan stänga sidled, upp eller ner genom åren, vilket gör det svårt att se vägen tillräckligt klart för nattrafik. Strålkastarna skall sedan justeras så att de riktar sig till väg och ger utmärkt sikt. Strålkastarna i olika modeller av Chevy Blazers skiljer sig något, så hänvisa till din bruksanvisning för de närmare detaljerna om din modell. Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Hitta en vägg eller en garageport som är en ljus färg och blank. Tegelväggar kommer inte att fungera.
2

Face din Chevy Blazer strålkastare mot väggen. Få Blazer riktigt nära.
3

Använd maskeringstejp för att markera de horisontella och vertikala linjer som möts i mitten av strålkastaren som ett mål att sträva efter.
4

Hitta justerskruvarna. De är belägna på sidorna av strålkastarna, och det kommer att finnas en horisontell och vertikal skruv..
5

Tillbaka Blazer upp 20 till 30 fot
6

Vänta tills det är mörkt och aktivera belysningen på låg balkar.
7

vrid skruven tills den ljusaste punkten av de låga balkar skiner precis nedanför den horisontella linjen på garageport eller vägg.

8

Växla till helljusen. Den ljusaste punkten ska träffa rätt på den horisontella linjen och mitten av strålen bör vara fodrade rätt upp höger med vertikal remsa av tejp. Om inte, använd justerskruvarna och en skruvmejsel för att justera dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118961.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.