Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1999 Honda CRV specifikation

Den 1999 Honda CR-V förbättrad hästkrafter något och introducerade några kosmetiska förbättringar, men det yttre utseendet var samma som föregående årsmodell. Det fanns ingen anledning att göra några större förändringar, CR-V var den mest populära kompakta sport utility vehicle (SUV) på marknaden när det infördes. Motor Trend gav 1999-modellen en mycket positiv recension, sade: ". CR-V är bara om den perfekta bilen för value-minded övergår från en bil till en sport /utility" CR-V kom i två trimmar: LX och EX. Utseende

Både LX och EX finns i fyra exteriöra färger. Båda är också fyrdörrars bilar. CR-V har en 103,5-tums hjulbas och mäter 177,6 inches lång, 68,9 inches bred och 65,9 inches hög. Den har en 8,1-tums markfrigång. En full storlek reservdäck är standard, tillsammans med elektriska fönsterhissar, speglar och lås. CR-V säten fem. Det finns 40,5 inches av främre utrymme och 41,5 inches av benutrymme. Både trimmar har skålade säten, en mittkonsol och ett Bakrutetorkare. En CD-spelare är standard i EX. Båda trim har tyg säten. EX har också en option takräcke. CR-V har 29,6 kubikfot av bakre lastutrymme med plats för upp och 67,2 kubikfot med baksätena nedfällda.
Prestanda

Båda trim har en två-liters, fyrcylindrig motor. Den maximala hästkrafter är 146 vid 6200 varv per minut (rpm). Det finns 133 foot-pounds av vridmoment vid 4.500 rpm. Den LX finns i tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. EX finns i fyrhjulsdrift. En fyra-växlad automatlåda är standard i tvåhjulsdrivna LX. Den LX fyrhjulsdrift och EX både levereras som standard med en femväxlad manuell växellåda. Körsträcka är 22-23 miles per gallon i staden och 25 miles per gallon på motorvägen. EX har en maximal dragkapacitet på 1000 pounds. Båda trim finns med farthållare och har en 34,8-fot vändradie.
Säkerhetsfunktioner

Båda trim kommer med barnsäkerhetsspärr, som hindrar en barn från att öppna dörren från insidan. Förare och passagerare krockkuddar är standard. Båda trim har servobromsar, EX har en fyrhjulig låsningsfria bromssystem. Båda trimmar har också fyra-och femstjärniga säkerhet betyg från National Highway Traffic Safety Administration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120199.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.