Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1975 Jeep CJ5 Specifikationer

Den 1975 Jeep CJ-5 var den korta hjulbas version av det klassiska CJ, som spårar dess härstamning tillbaka till den militära jeepen av andra världskriget. Som alltid, var CJ-5 fyrhjulsdrift, med en tvåväxlad Dana 20 fördelningslåda. Ett nytt alternativ för '75 var en Levis paket, som innehöll denim-look vinyl stolar med traditionell Levis metall knappar. Detta var standard på Renegade submodel. Sexcylindrig eller åtta-cylindrig motor var tillgängliga. Motorer

standard motor (utom i Kalifornien) var en AMC-designade, 232-kubik-tums, overhead-ventil straight-sex, med gjutjärn blocket, hydrauliska ventillyftare och en singel- fat Carter YF-typ förgasare. Den använde ett kompressionsförhållande på 8,0-till-1, och producerade 100 hästkrafter och 185 foot-pounds av vridmoment. En 258-kubik-tums motor av liknande beskrivning fanns också tillgängliga som producerade 110 hästkrafter och 195 foot-pounds av vridmoment. Den största motorn, standard på Renegade men frivilligt för andra, var en overhead-ventil V-8 undanträngande 304 cubic inches, rankad på 150 hästkrafter och 245 foot-pounds av vridmoment. Den hade en gjutjärn blocket, hydrauliska lyftare, ett kompressionsförhållande på 8,4-till-1 och Autolite två-fat förgasning.
Mått och Kapacitet

CJ -5 hade en total längd på 138,9 inches, en bredd av 71,7 inches och en höjd av 69,5 inches, och red på en hjulbas på 83,5 inches. Spår var 51.5 inches fram och 50 bak. Standard däckstorlek angetts som F-78 x 15-B. Bränsletanken kunde hålla 15.5 liter. Den maximala totalvikt (bruttovikt) betyg var 3,750 pounds. Cargo volymen var 10,2 kubikfot.
Övriga specifikationer

tre hastigheter, var synchromesh manuell standard växellåda, som drivs via en golvmonterad shifter. En fyra-växlad manuell var frivillig. Styrning var av den återcirkulerande kultyp. Framaxeln var full-flytande, medan den bakre var halvflytande. Trumbromsar var standard för alla fyra hjulen. Alternativ ingår servostyrning, bromsar makt, baksäte, störtbåge, smidda aluminiumhjul, luftkonditionering, AM-radio och varvräknare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119820.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.