Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur lägger jag till fler hästkrafter till min 1999 Vortec ?

Om du äger en 1999 General Motors fordon som hade en Vortex motor medföljer fordonet och vill göra det snabbare , det finns ett antal saker du kan göra för att göra som en realitet . Vortex motorer ingick i ett antal GM sport utility fordon , inklusive GMC Yukon , Chevrolet Tahoe och Chevrolet Suburban . Medan Vortex motor är snabb med sina vanliga funktioner , vilket gör att motorn snabbare kommer att öka prestandan av fordonet . Instruktioner
1

Byt tändkablarna på motorn . Lägga prestanda tändkablarna kommer att sänka motståndet i motorn och kan öka signalstyrkan till den faktiska tändstift själva , vilket resulterar i en snabbare motor .
2

Byt luftfiltret till en performance . Beståndet luftfilter används av General Motors inte bidrar till en prestanda motor och kommer inte att tillåta så mycket kall luft in i motorn som en eftermarknad del skulle. Ökad kall luft till motorn kommer låta fordonet rör sig snabbare medan på vägen .
3

Växla till syntetisk olja . Syntetisk olja ger bästa möjliga skydd för motorn och eliminerar friktion som är associerad med normal motorolja . Det smörjer även motorn bättre när den är i rörelse , vilket gör det möjligt att röra sig snabbare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120200.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.