Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Sätena kommer inte att flytta in My Jeep Liberty

Den Jeep Liberty är en mid-size SUV. Sitsen kontroller för den främre föraren och passagerare inkluderar ländrygg och höjd spakarna. Utöver dessa, sätena är på löpare som glider fram och tillbaka när resan bar - i den främre delen av sitsen - pressas ned. Om du har en frihet och sätena är inte att flytta, prova att gå igenom en checklista för felsökning för att frigöra platser innan föra den till butiken för en dyr och eventuellt onödiga reparationer. Saker du behöver
Avfettaren
Rags
3-in-1 Oil
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörrarna - fram och baksida - - på Liberty. Torka bort allt skräp från framsidan och baksidan av sätena. Böj ned med en ficklampa och titta på metall löpare på Liberty.
2

Ta bort alla pennor, pennor, mynt, stavar eller föremål som är på löparna, vilket hindrar stolen från att glida på löpare. Skjut reglaget under framför stolarna och skjut ryggstödet att kontrollera fix.
3

Spray avfettningsmedel på trasan och torka av löparna. Låt löparna torra och sedan lägga till 3-4 droppar av 3-i-1 olja till varje löpare. Skjut sitsen fram och tillbaka för att smörja löpare och sits bar.
4

Store redskap och bagage bilda bort ryggen på sätena och löpare för att förhindra sätena fastnar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120376.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.