Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning en Escalade DVD-spelare

The Cadillac Escalade SUV (sports utility vehicle) innefattar ett infotainment-system med en radio, musikspelare för MP3 och andra musikfiler, stöldskydd kontroller, baksätet underhållning, navigering, telefon och cd-och DVD alternativ. CD /DVD-spelare kan användas för att spela CD och DVD. Problem med DVD-spelaren kan innehålla uppspelningsproblem, geografiska begränsningar upphovsrätt och felmeddelanden. Dessa problem kan åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Tryck på "CD-screen"-knappen om du inte kan se information om skivan spelare spår och meddelanden eftersom du navigerar eller använder en karta. Skärmen är delad. Genom att trycka på "CD-Screen" tangenten delar skärmen i två delar. DVD meddelanden visas.
2

Placera Cadillac Escalade s växelspaken i parken eller "P" läge om DVD-video inte visas på skärmen. Detta är en säkerhetsåtgärd för att stoppa oansvariga förare att titta på video under körning. De baksätet skärmar är inte föremål för denna nannying och kommer att spela oavsett.
3

Kontrollera regionskod som är tryckt på DVD-förpackningen och se till att den matchar den regionkod som escalade kan spela, om skivan inte kommer att spela. Escalades säljs i USA kommer att spela enbart region 1.
4

Kontrollera skärmen för ett "Disk Read Error" om du fortsätter att ha problem. Disk läsfel kan orsakas av en skiva förs in med ett okänt format. DVD-spelaren är kompatibel med en ljud-CD, en CD-R, CD-RW, DVD-Video, DVD-R/RW och DVD + R /RW-skiva, tillsammans med MP3-och WMA-format. Andra format kan inte spelas. Fel kan också orsakas av heta skivor (låt dem svalna) och med sönderrivna etiketter, repade skivor och upp och ner skivor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119388.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.