Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att dra en släpvagn med en Jeep Wrangler

På grund av den begränsade mängden lagringsutrymme i en Jeep Wrangler, Jeep ägare ofta har att komma med andra sätt att transportera stora objekt eller packa en hel del utrustning eller redskap tillsammans medan resor. Körning med släpvagn är ett bra sätt att transportera några objekt som inte får plats i din Jeep Wrangler, samt allmänt Gamen friluftsutrustning såsom båtar, fyrhjulingar och gräsklippare. Saker du behöver
Trailer
Jeep Wrangler
Visa fler instruktioner
1

Utrusta din Wrangler med en bogsering paket, inklusive en dragkrok, hitch receiver och trailer ljus hookup. Nyare Jeepar kommer ofta förberedd med bogsering paket, men om din Jeep inte, kan du ta den till någon body shop eller till Jeep återförsäljare och har draganordning tillsattes. Se till att din trailer lätt krok-up är kompatibel med kontakten på din trailer, annars måste du använda en adapter för att passa din släpvagn är lätt krok upp i din Jeep lätt krok upp. Du kommer också vill se till att Hitch s dragkulan är rätt storlek som krävs för din släpvagn.
2

Tillbaka Jeep Wrangler fram till att släpet. Linje dragkroken upp bollen med dragkrok kopplingen. Lägre trailer på dragkulan och snäppa klämma på släpet för att säkra den.
3

Fäst kroken trailer tänds på Jeep till släpet ljuset koppla upp på släpet. Bifoga säkerhet kedjor på trailern till hålen eller öglor som tillhandahålls på dragkroken.
4

Har en person står bakom trailern medan du slår på belysningen inne Jeep. Kontrollera att alla lampor på släpet, inklusive blinkers, varselljus och bromsljus, arbete. Reparera alla som inte gör det.
5

Öva manövrering trailern tills du känner dig bekväm svarvning, backa och bromsa med släpet bakom din Wrangler. Detta kan ta lite tid, men kommer att vara värt ansträngningen när du får på vägen.

När du känner dig bekväm att manövrera din släpvagn med din Jeep, är du redo att gå.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119270.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.