Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

SUV Camper omvandlingar

Med fritidsfordon såsom sport utility fordon blir en mer införlivad del av naturupplevelse, från hantering av mer avlägsna vandringar att göra reklam för sin bakre utrymme som en rudimentär sömn fack, fler fordonsägare titta på sätt att öka camping erfarenhet utöver de typiska Camping miljön. Ett sätt att göra detta är genom att investera i en husbil konvertering, som omvandlar ett fordons utrymme till en mer tillmötesgående vardagsrum eller sovrum. För SUV-ägare, har de nu flera alternativ. ECAMPER

ECAMPER är en omvandling tillverkats speciellt för Honda Element, som byggdes av American Honda Motor Co, Inc. En pop-up stil husbil, skapar det en sovande miljö som rymmer två personer , tillsats av enbart en minimal mängd av höjd till SUV. Ges av Ursa Minor fordon är det tillverkat av kolfiber material och inkluderar bekvämligheter som en madrass, LED-belysning och ventilation som ger en panoramautsikt över utomhus. Idealisk för camping och resor, kan husbilen konvertering installeras genom en rad anpassningsbara monteringspaket.
Overlanders SUV Camper Konverteringar

Overlanders är en omvandling tillverkande företag baserat i Maharashtra, Indien, som erbjuder en mängd olika camper konverteringar, även för stadsjeepar. I synnerhet, specialiserat det i omvandling fritidsfordon, inklusive stadsjeepar, till campare, med boende som lätt kan sova upp till fyra odlas vuxna. Alla aspekter av sommarlägret konvertering behandlas, inklusive el, med nya funktioner såsom en miljövänlig toalett eller luftkonditionering. En mängd olika konvertering paket erbjuds baseras på fordonet, med stadsjeepar omvandlas för att passa mellan två och fyra personer, med tillägg såsom ett kylskåp, matlagning och en kemisk toalett.
Tält på stadsjeepar

Ett enkelt sätt att lägga till camping erfarenhet är genom att bygga ett tält över din SUV, en tjänst som erbjuds av tält på lastbilar, en amerikansk-baserat företag. Det erbjuder ett sortiment av tält produkter för fritidsfordon, inklusive en skärmad-rums tält Dessutom tält byggda för sport-utgåva stadsjeepar och "safari"-stil tält som klarar extrema väderförhållanden. Företaget erbjuder också camper-top tält för sängar av lastbilar, samt skärmar fönster tillverkas exklusivt för stadsjeepar. Tält konverteringssatser tillverkas för de flesta sportbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120191.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.