Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning av en Murano CD-spelare

Nissans Murano crossover utility vehicle har sofistikerade underhållning alternativ, inklusive extra ingångarna på baksidan av mittkonsolen för passagerarna i baksätet att koppla in musikspelare. Bilarna kan hantera den senaste iPod och även spela musikfiler från CompactFlash-kort. Den underhållningssystem inkluderar även de gamla häftklamrar, såsom FM-och AM-radio och en Compact Disc (CD)-spelare med växlare som klarar CD, CD-R och CD-RW. Instruktioner
1

Kontrollera när du skriver hemgjorda skivor som de är i ett filsystem som stöds. Filer som sparats i Live File System som används av Windows Vista är inte kompatibla. De CD-spelare klarar ISO9660 nivå 1 och 2, Romeo och Joliet. De kan inte hantera ISO9660 Nivå 3. Kontrollera vilka filformat, alltför. Andra filer än de med förlängningar MP3 och WMA kan inte spelas. Använd en extern musikspelare.
2

Kontrollera att du har satt i CD-skivan på rätt sätt om det inte spelar. Tryck på "Eject"-knappen och försök igen.
3

Kontrollera kondens som kommer hindra utförandet. Leta efter fukt droppar på insidan av Muranos fönstren. För att rensa kondensation, knäcka ett fönster och aktivera aggregatet för en timme tills förhållandena stabiliseras. När bilen parkeras över natten, lämnar fönstren stängda. Se till att din biltvätt bort all fukt från mattor nästa gång de schamponeras.
4

Leta efter repor på CD om ljudkvaliteten är dålig. Re-spela in skivan, eller köpa en ny.
5

Tryck på "Load"-knappen för mindre än en och en halv sekunder att ladda en CD-skiva i växlaren. Den "Load"-knappen kommer inte att fungera och skivan inte laddas om du håller knappen intryckt längre än så. Försök inte att ladda fler skivor än växlaren kan hantera, är som sex.
6

Ta ut CD efter att ha tryckt på "Eject"-knappen. Om du inte gör det, kommer det automatiskt att dras tillbaka in i facket för skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118918.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.