Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur öka MPG på en Nissan Armada

Nissan Armada är en full-size SUV som startade produktionen 2004 och finns i både två-hjul och fyrhjulsdrivna modeller drive. Under 2010 började Nissan producerar en flexifuel-version av Armada som kan köras på E85, en majs-baserat bränsle. Oavsett vilken specifik version av en Armada du kör, det finns en mängd olika sätt du kan öka bränsleeffektiviteten för att få mer än de Environmental betyg Protection Agency tilldelats din Armada. Instruktioner
1

Byt luftfilter och tändstift enligt Nissans föreslagna schemat. Luftfiltret bör bytas var 7500 miles och tändstift var 60.000 miles. Smutsiga luftfilter och tändstift minskar bränsleeffektivitet genom att förhindra bränslet från förbränning med maximal effektivitet.
2

Minska luftmotståndet på Armada för att öka din miles per gallon genomsnittet. Bara bära objekt på din Armada takräcket när det är absolut nödvändigt. När du reser på motorvägshastigheter, rullade kör med fönstren upp, vilket kommer att minska luftmotståndet på fordonet.
3

Kontrollera dina däck varje vecka för att se till att de är ordentligt pumpade. Statistik från Department of Energy visar att dåligt pumpade däck minskar bränsleeffektivitet på ett fordon med 3,3 procent.
4

minska onödig och onödig vikt i din Armada. Även om din SUV kan dragande 97 kubikfot av last, inte köra runt med den fylld med saker du inte behöver. För varje 100 extra pounds du bär runt i din Armada, är bränsleeffektivitet minskas med en till två procent. Något snabbare än 65 km /h på motorvägen
5

Drive. Department of Energy statistik visar att bränsleeffektiviteten minskas med 7 procent för varje 5 mph du kör över 65 mph. Vid acceleration från ett fullständigt stopp, gör det långsamt och jämnt. Snabba accelerationer kan sänka din bränsleförbrukning med så mycket som 20 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119543.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.