Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Typer av lampor för en Sorento

Tillverkade i USA på sin nya fabrik i Georgien av Kia Motors i Sydkorea, 2011 Sorento crossover minivan /SUV är utrustad med många funktioner och alternativ, inklusive särskiljande belysning. Med fem modeller och en produktionskapacitet på 300.000 fordon i Georgien, positionerar Kia sig för den amerikanska marknaden i crossover-fordon på mindre än lyxiga priser. LED

Light-emitting diode (lysdiod) erbjuder nya valmöjligheter i bil belysning på grund av sin längre livslängd än glödlampor, sin energieffektivitet och flexibilitet i dimensionering. Den 2011 Sorento utnyttjar denna nya ljuskälla med dess särskiljande blinkers, ett exempel på liten storlek. De båda ytterbackspeglarna komma värms med inbyggd LED blinkers. En annan användning av lysdioder innebär de bakre kombination lights med sin flerfärgade utseende, där lång livslängd blir viktig.
LCD

Sorento funktioner vad Kia etiketter "interiör accent belysning , "vilket innebär innerbelysningen på platser som dörrarna, med en röd färg. Denna belysning fanns på 2010 modellerna och enligt World Car Fans, de glödlampor som ger denna effekt är "negativ LCD" eller flytande kristaller, en speciell typ av glödlampa som är flytande kristaller.


dimljus

Special glödlampor avsedda enbart för användning i dålig sikt, såsom namnet antyder, dimljus är standard utrustning på tre modeller och tillval på två Sorento modeller. Dessa lampor ska endast användas som avsett eftersom lökarna inte var avsedda för körning i tydliga villkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119618.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.