Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Sänk baksätet på en Jeep Grand Cherokee

Sänkning baksätet i Jeep Grand Cherokee öppnar lastutrymmet för större objekt. I själva verket kan lastutrymmet fördubblas nästan i kapacitet genom att fälla ner sätena. Jeep Grand Cherokee har även en 60/40 baksätet. Den större av de delade ryggstöd är bakom förarsätet, medan den mindre ryggstödet är bakom passagerarsätet. Detta medger att en enda passagerare i baksätet med den andra hälften sänkas för last lagring, om det behövs. Instruktioner
1

Öppna en av baksätet dörrarna på Grand Cherokee, och inspektera baksätet för att säkerställa att det inte finns några varor i sätet som skulle förhindra att sätena från att fällas ned ordentligt.
Sida 2

Öppna den bakre lyft grinden, och krypa in i bagageutrymmet.
3

bort insynsskyddet, om det behövs. Äldre modeller kräver pressning i en release fliken på höger sida av locket för att lossa locket från dess pilot hål. Nyare versioner av Grand Cherokee lyfta upp tillbakadragna omslaget ur hållaren bakom baksätena.
4

Leta gångjärnen på yttre övre hörnen på varje ryggstöd. Lyft gångjärnen uppåt för att låsa upp baksätet från dess gångjärn ankare, och skjut stolen nedåt. Upprepa för den motsatta sidan för att öppna lastutrymmet upp till sin fulla kapacitet.
5

Dra ryggstöden uppåt tills gångjärnen låsa gångjärnet ankare när du är klar att återställa baksätet till sitt ursprungliga läge . Byt ut insynsskyddet, om det behövs, genom att vända dess avlägsnande förfarande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119937.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.