Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vägbeskrivning för montering Jeep Säten

Jeep platser kan eventuellt komprimera efter flera års användning, så de är inte så mjukt som när de var nya. Regn och solsken i en sufflett Jeep bär sätena ut snabbt genom att väta och torka dem och orsakar sätena att spricka och skal. Köp nya Jeep platser av året och modell för att säkerställa en korrekt passform. Saker du behöver
Skiftnyckel
8 bultar
Visa fler instruktioner
1

Placera plastskyddet över vilstol axeln på sätet och tryck fast den plats. Tryck vilstol ratten på axeln och tryck fast på plastlocket. Vilstol axeln på vänster sida av förarstolen och den högra sidan av ett passagerarsäte.
2

Vänd stolen upp och ner. Placera vänster och höger reglagen från den gamla stolen på nya och rikta in skruvhålen och distanser på dem. Sätt i en bult i de två hålen på varje reglage och dra åt dem medurs med en skiftnyckel. De reglagen tillåter sätet att röra sig framåt och bakåt när löparen armen under framsidan av sitsen pressar ner. Distanser passar på reglagen och håll ned i sätet något över stammarna på fyra hörn i Jeep.
3

Ställ Jeep sätet på plats i bilen med var och en av de fyra hörn vilar på stammarna. Stammarna har vardera en bult hål i dem och montera till Jeep golvet. Rikta in skruvhålen med riser bulthålen. Sätt i en bult i de två främre hålen och dra åt dem medurs med en skiftnyckel.
4

Skjut reglaget arm ner med ena handen och skjut sätet så långt fram som det går med den andra handen . Placera en bult i varje back risers och dra åt dem medurs med en skiftnyckel.
5

Installera baksäte platser direkt i stammarna med fyra skruvar från den gamla stolen. Baksätet är stillastående och inte glida framåt och bakåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120190.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.