Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar ett soltak på Lexus RX330

Lexus RX330 är en modell av fordon som produceras av Lexus som har en lyxig interiör och en mindre sport utility vehicle kropp. Många versioner av RX330 har en infällbar soltak - eller måne tak - som du kan öppna och stänga med kontrollpanelen nära öppningen i taket på din bil. Med hjälp av dessa kontroller och din bil nyckel, kan du programmera taket för att öppna, luta eller stänga när som helst. Instruktioner
1

Dra solskyddet (locket som skiljer takluckan från insidan av fordonet) mot baksidan av RX330 att komma till soltak. Detta kommer att ge extra ljus och gör att du kan öppna takluckan med hjälp av kontrollpanelen.
2

Tryck på "Slide" manöverkontakt mot den bakre delen av fordonet för att börja öppna takluckan. Denna brytare har tre lägen. Skjuta strömbrytaren till mittläget kommer att öppna takluckan halvvägs. Den RX330 instruktionsbok rekommenderar att du kör med taklucka i mittläget. För att öppna taket hela vägen, skjut strömbrytaren till det bakre läget. För att helt stänga takluckan, flytta omkopplaren i läge framåt.
3

Tryck på "Tilt"-knappen för att luta takluckan när den är stängd. Detta kommer att ge en vind, men kommer inte helt öppna taket. Tryck på "Tilt"-knappen när som helst när den är i rörelse för att stoppa den i sin nuvarande position. Tryck på "Tilt"-knappen igen för att stänga taket.
4

Sätt in nyckeln i låset på förarsidan dörr. Vrid nyckeln mot fordonets front och håll den i tre sekunder för att låsa dörrarna och stänga takluckan utan att trycka på någon av knapparna på kontrollpanelen. Vrid nyckeln mot den bakre delen av bilen och håller den där i tre sekunder för att låsa upp alla dina dörrar och öppna takluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120117.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.