Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Min 1999 Ford Explorer Dörren låses inte

Fords 1999 Explorer såldes med ett antal alternativ dörrlåsning inklusive en avlägsen post system som tillåter dig att låsa eller låsa upp alla bilens dörrar utan nyckel. Den SUV såldes även med vanliga makt dörrlås. Båda systemen är beroende av krafttillförsel. Strömkretsar på Fords skyddas med säkringar. Problem låsa en 1999 Ford Explorer dörr kan relateras till makten, fjärrkontrollen, knappsatsen och säkringar. Dessa typer av problem kan åtgärdas genom att följa några felsökningssteg. Saker du behöver
CR2032 batteri
Coin
Visa fler instruktioner
1

Placera tändningsnyckeln i läge "Av" innan du försöker använda fjärrkontrollen posten funktioner. Det fungerar inte om nyckeln är i "Acc" läge.
2

Byt batteriet i fjärrkontrollen sändaren nyckelbrickan om dörrarna inte låser när du trycker på låsknappen. Låsknappen är knappen med ett låst hänglås lås ikonen. Tryck på den för att låsa dörrarna. Skjut tillbaka från fjärrkontrollen med ett mynt för hävstång och ersätta myntformat batteri. Snap de två halvorna ihop igen.
3

Kontrollera att du skriver in rätt kod i Keyless pad på förardörren, om det finns någon, och dörrarna går inte att låsa . Dörrarna är låsta med en 5-siffrig kod. Om du har glömt koden, kan det finnas tejpade till datorn modulen under instrumentpanelen, och på ett kort i handskfacket.
4

Byt 25-Amp säkring Säkring Plats 18 om hela fjärr post system, eller de vanliga lås makt fungerar inte alls. Gruppcentralen är till vänster om ratten på 1999 Explorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120179.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.