Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vad är den bakre krok på Jeep Wrangler?

Jeep Wrangler är en ikonisk bil, upptar en specifik nisch på bilmarknaden som en fyra-wheel-drive cabriolet. Wrangler har många utmärkande drag som bidrar till dess funktionalitet: plast facklor fender, kort hjulbas och riklig markfrigång. Jeep erbjuder också tillval återhämtning krokar monterade på de främre och bakre stötfångare, som ökar den distinkta, robust estetik av fordonet, men också fungera en viktig service till ägaren. Attachment

Jeep monterar bakre återhämtning krok, även kallad en dragkrok, till Wrangler stege stråle. Detta ger kroken en stabil grund för fastsättning, eftersom det faktiskt förbunden med chassit. Den bakre återhämtning kroken är monterad på förarsidan stege balk, om det är installerat på fabriken, medan eftermarknaden återhämtning krokar kan monteras på endera sidan av Wrangler chassi.
Recovery

Jeep Wrangler återhämtning kroken ger en solid montering punkt för en återhämtning kedja eller rem. I händelse av att din Jeep Wrangler fastnar i djup sand eller tjock lera, kan det dras ut med en vinsch. Denna bakre krok möjliggör en nästan direkt anslutning till chassit, begränsa risken för att dra av en stötfångare eller skada ramen genom att fästa en återhämtning kedja direkt på det.
Alternatives

bakre kroken är inte det enda sättet att dra en Jeep Wrangler av otrygga situationer, men det är den mest praktiska och säkraste. En mottagare skumt monterad på Jeep Wrangler stegram kan också ge ett strukturellt fast punkt att fästa en återhämtning kedja eller rem. Denna metod kan dock riskera den strukturella integriteten av mottagaren skumt, och är inte gynnad sätt att återvinna Jeep från en lera grop eller sanddyn. Addera Bogsering
< p> Folk hänvisar ofta till återhämtningen kroken som en "dragkrok", men denna term är en felaktig benämning. Det kallas en återhämtning krok eftersom det bör användas för att dra Wrangler ur leran eller sanden i långsam hastighet. Den är inte avsedd för bogsering på grund av den överskjutande stress som uppstår under höghastighet bogsering. Använd en riktig släpvagn fastsättning att bogsera din Wrangler på ytan gator och motorvägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120500.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.