Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2004 Chevy Tahoe Dash Board Information

Den 2004 Chevrolet Tahoe var en full-size sport /utility fordon med en kapacitet på nio passagerare. Köpare var ett val av en 4,8-liters eller en 5,3-liters V-8, samt möjlighet till två-eller fyrhjulsdrift, och alla modeller kom med en fyrväxlad automatlåda. Inne i stugan, inklusive instrumentbrädan i denna arbetshäst en häpnadsväckande sortiment mätare och lampor, plus alla kontroller för ljudsystem, klimat, belysning exteriör och vindrutetorkare. Kombiinstrument

Föraren av 2004 Tahoe konfronterades med en instrumentpanel fullmatat med mätare och varningslampor. Det fanns en hastighetsmätare och varvräknare, samt motor-kylvätska och bränsle-nivåmätare, och denna SUV hade också en voltmeter och mätare som anger överföring temperatur och oljetryck. Varningslampor, såsom den fruktade "kontrollera motorn ljus," larmas föraren att eventuella problem med motorn, säkerhetsbälten, krockkuddar, batteri, bromssystem eller däcktryck. Andra lampor dök upp när fordonets farthållningen, fyra-wheel-drive eller bogsering system var i bruk. Slutligen, var föraren informationscenter ligger precis ovanför ratten och tillät användaren att få tillgång displayer som visar trippmätare eller bränsleförbrukning.
Rattstång

2004 Tahoe rattstången gjorde mer än att bara hålla upp ratten. Det gjorde också blinkers /Multifunktionsspaken som kontrollerade blinkers och bytte strålkastarna från högt till halvljus. Det fungerade också flash-till-pass funktion. Samma spak lyckades vindrutetorkarna och bricka, plus kryssning styra inställningar. Rattstången inkluderade på knappen för att slå på varningsblinkers, samt ljud-och OnStar kontroller. Vid basen av kolonnen, justerat tilt-hjul spaken på rattens position. Precis till vänster om kolumnen, var kontroller för Bakrutetorkare /spolare och yttre lampor, inklusive dimljuset, integrerad i instrumentpanelen, medan parkeringsbromsen utgåvan var i underkant. <
br>
Center Dashboard

ljudsystem och kontroller klimat var belägna i den centrala delen av 2004 Tahoe instrumentbräda. Flera alternativ erbjöds för ljudsystem, inklusive en AM /FM-radio, radio med CD-spelare, radio med både kassett och cd-spelare och en radio med en sex-skiva CD-spelare, så de exakta kontrollerna varierade beroende på vilket system fordonet hade. Nedanför ljudsystem, höll en panel av tre rattar för klimatet-styrsystem. Nästa grupp innehöll ner ett tillbehör eluttag och cigarettändare, plus en askkopp, och undertill, innehöll vissa modeller ett litet förvaringsutrymme.
Passagerarsidan

På långt till höger, framför passagerarsätet, var instrumentpanelen utrustad med ett handskfack och två av de fyra främre luftkonditionering ventiler. Det fanns också ett utlopp längst vänster sida av instrumentpanelen, och den fjärde var placerad i mitten, bredvid ljudanläggningen kontrollerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120429.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.