Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort baksätet i en Saturn Vue

Saturn Vue är en medelstora SUV som gör att du kan offra tredje raden sittplatser för lastutrymme , vilket gör det möjligt att utföra mer i din SUV . Om du behöver extra utrymme i ditt Vue , kan du vika ner baksätet och ta bort den från bilen . Baksätet i Vue är tung , så var försiktig när du tar bort den från bilen , inte lyfta mer än du kan bära . Instruktioner
1

unbuckle säkerhetsbälten och säkra dem nära fordonets sidor . Fälla baksätet medan säkerhetsbältena är fästa kan skada banden och minska deras effektivitet .
2

Leta sätet fällbara spaken på baksidan eller toppen av baksätet . Dra i spaken för att frigöra ryggstödet och fäll det framåt mot framsidan av bilen tills spaken klickar på plats . Addera 3

Lokalisera spärren på undersidan av baksätet . Dra frigöringsspaken för att lossa botten av sätet från golvet i bilen . Lyft den bakre delen av sätet upp ur sina spår .
4

Dra sitsen mot baksidan av bilen för att lossa hakarna som förbinder den främre delen av sitsen till golvet i bilen . Ta ut stolen ur bilen och ställ den åt sidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119026.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.