Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur vinterförbereder en SUV

Under vintersäsongen hårda element kan ha en allvarlig inverkan på din SUV. Det bästa sättet att minska effekterna är av vinterförvaring din SUV innan vintersäsongen börjar. Inte bara kommer vinterförvaring skydda din bil, men det kommer också att förebygga olyckor på vägen. Det finns några enkla steg som du kan ta för att få din SUV utrustad för det som ligger framför. Med hjälp av dessa förslag kan du vinterförbereder din SUV och känner sig säkrare vid körning på väg. Saker du behöver
Vinterdäck
Antifreeze
Spolarvätska
frostskyddsmedel testare
Visa fler instruktioner
1

köper däck snö när vinterförvaring din SUV . Vinterdäck är optimerade för snö och is och kan förbättra greppet vid körning på hala ytor. Om vädret är extrema kan du överväga dubbade vinterdäck eller ens slirskydd.
2

Inspektera din SUV batteri för att säkerställa att den är i gott skick. Ta bort plastlocket från batteriet och kontrollera nivån av batterivätska. Lägg destillerat vatten om nivån är låg. Rengör batteripolerna och dra åt kablarna.
3

Kontrollera att din fyra-wheel-drive-system är i gott skick. 4WD-systemet bör koppla in och ur smidigt. Kolla din instruktionsbok för hastighet och miljö 4WD kan aktiveras.
4

Byt frostskyddsmedel om det inte har ändrats sedan förra vintern. Bestämma sammansättningen av radiatorns blandning genom att använda en antifrys testare. Följ tillverkarens anvisningar noggrant när du använder testaren. Justera radiator blandningen genom att tillsätta antingen vatten eller kylvätska.
5

Ändra din SUV torkarblad om de är äldre än 1 år eller om de visar tecken på sprickor. Kontrollera spolarvätska och lägga mer i oljebehållaren vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119478.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.