Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man byter en Honda CRV cigarettändare

En bil cigarettändare är ett bra alternativ till traditionella cigarettändare vid körning eftersom det erbjuder bekvämlighet och säkerhet . Att ha en bil ljusare praktiskt i din Honda CRV kommer att hålla dig från att behöva söka efter din vanliga tändare eller tändstickor . Och eftersom bilens cigarettändaruttag använder elektronisk värme i stället för en låga , är det mindre av en brandrisk . När du köper en ersättare tändare , se till att göra din forskning så att den nya tändaren fungerar i din CRV . Saker du behöver Review, en ny ljusare
Visa fler instruktioner
1

Köp en ny cigarettändare från din lokala Biltema . Om din gamla tändare är trasig och inte förlorat , anpassa den så att en butik representant kan vara säker på att sälja dig rätt ersättning . Om det förlorat , bör butiken kunna hjälpa dig om du ger din fordonets märke , modell och år .
2

Sätt den nya cigarettändaren i cigarettändaruttag så att det passar , men är inte skjuts hela vägen i. Addera 3

Tryck ljusare hela vägen när det är säkert . Låt det sitta i några sekunder så det kan värma . Efter en stund kommer det att mata sig tillbaka till den ursprungliga positionen .
4

Dra cigarettändare ut . Om spolarna är röda eller varm , är ditt nya tändare i skick .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119368.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.