Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för en 1998 Jeep Cherokee Sport

Den 1998 Jeep Cherokee Sport var den 14: e upplagan av den kompakta SUV som tillverkas av Chrysler Automotive Group of Auburn Hills, Michigan. Den ursprungliga Jeep Cherokee debuterade 1984 som den första kompakta SUV. Fordonet har tillverkats i tre utföranden, Sport, Classic och Limited. Den ursprungliga tillverkarens föreslagna priset för fordonet varierade från $ 25,945 till $ 38,275. Motor & Drivlina

1998 Jeep Cherokee Sport var tillgänglig med en 4,0 liters l6 motor, med antingen en verklig hjul eller fyrhjulsdrift tåg. Bilens 20-liters bränsletank uppnådde cirka 15 till 18 miles per gallon i staden och 20 mpg på landsväg. Alla modeller och trim i 1998 Cherokee Sport hade en dragkapacitet på 5000 kg. med en maximal nyttolast på 1500 kg., mer än tillräckligt för att bogsera de flesta små fritidsbåtar, trailers och campare.
Uppgraderingar

1998 Jeep Cherokee Sport presenterade flera standard funktioner som inte fanns i förra årets modell. Dessa inkluderade trim funktioner såsom färg-knappat stötfångare och lister, ett takräcke, luftkonditionering, speglar makt och aluminiumfälgar. Tre nya färger fanns också tillgängliga för 1998 Jeep Cherokee modeller, inklusive Chilipepparröd, djup ametist och smaragdgrönt. Fascia och grill designen har också ändrats för denna modell år. Tekniska ändringar av 1998 års modell Cherokee inkluderade en tystare styrväxel och en aluminium radiator.

'98 Cherokee Sport ökat sin ljudisolering samt lagt ett stämplat stål lyft-grind med dolda gångjärn, en ny utanför hantera och nya inuti dragband.
Säkerhetsfunktioner

'98 Cherokee s uppfräschade inredningen ingår tillägg av ett passagerarsidan krockkudde som inte var tillgängliga i 1997 års version. Både förare och passagerare fram-sidokrockkuddar fick en "tre" rating från National Highway Transportation Safety Authority, vilket innebär att de minskade risken för allvarliga skador med 65 procent till 80 procent beroende på krockvåldet. Den Insurance Institute for Highway Safety gav bilen en säkerhets rating av "marginell", på grund av genomsnittliga föreställningar slagtestning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119293.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.