Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Chevy Equinox Specifikationer

Chevrolet Equinox är en crossover-stil medelstor sport-utility fordon med en 2,4-liters fyrcylindrig motor. Tillverkaren säger Equinox uppnår klassledande bränsleekonomi, även om vissa oberoende testare säger fordonets verkliga bränsleeffektivitet är något lägre än de officiella siffrorna. Equinox finns i både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift, och en 3-liters V-6 motor finns som tillval. Motor och växellåda

Alla standard 2011 års modell versioner av Equinox är utrustade med I4 ECOTEC 2,4-liters fyrcylindrig motor. I4 har en kam-driven högtrycks bränslepump, variabla ventiltider, och direkt bränsleinsprutning för att öka bränsleeffektiviteten. Motorn ger 182 hästkrafter vid 6.700 rpm och 172 foot-pounds av vridmoment vid 4.900 rpm.

A 3,6-liters V-6 motor finns som tillval på LT modeller av Equinox.

Alla Equinox modeller använder en sexväxlad automatlåda.
fjädring och bromsar

Equinox har främre oberoende fjäderben fjädring och bak oberoende bakre arm upphängning. Alla fyra hjulen är utrustade med skivbromsar, och fordonet använder en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, elektronisk stabilitetskontroll och antispinn.
Mått
< p> The Equinox har en hjulbas på 112,5 inches, en total längd på 187,8 inches, och total bredd på 72,5 inches, och en total höjd på 66,3 inches. Fordonets tjänstevikt varierar från 3,779 pounds till 3,987 pounds, beroende på version.
Funktioner

Equinox har standardfunktioner som inkluderar sex krockkuddar, däcktryckskontroll , OnStar säkerhet och navigationssystem, och satellitradio. Valfria funktioner inkluderar en premie ljudsystem, en bakre parkeringshjälp, DVD underhållningssystem, lädersäten och en backkamera systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119480.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.