Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Fakta om 1994 Toyota 4Runner

Den 1994 Toyota 4runner är ett mångsidigt fordon som kan transportera en stor mängd varor och upp till fem passagerare. Det är en fyrhjulsdriven bil, vilket gör den pålitlig på lös jord och våta eller isiga vägar. Prissättning
1994 4Runner var mer prisvärd än Toyotas Landcruiser.

Basen tillverkaren föreslagna priset var $ 22.258 när det infördes 1994. Med ökade möjligheter det kunde överstiga $ 30.000.
Alternativ
Köpare hade massor av alternativ att välja mellan.

Som med de flesta nyttofordon, hade 1994 4Runner många alternativ finns på extra kostnad. Automotive.com förklarar att alla alternativ en SUV ägare kan önska fanns tillgängliga inklusive "luftkonditionering, en AM /FM-stereo med ett band och CD-spelare, en makt soltak, ett takräcke, fotsteg och en stötfångare med dragkrok. " Den hade också läder optioner och andra mindre vanliga alternativ.
Framhjulsupphängningssystemet
Off road 4Runner hanteras smidigt.

Granskare av fordonet lovordade dess släta off-road förmåga på grund av oberoende framhjulsupphängningssystemet. De noterade oro att det lutade på skarpa kurvor på grund av dess höga, smala konstruktionen.
Första i sitt slag
Fyra hjul låsningsfria bromsar

Cargurus.com säger att "1994 års Toyota 4Runner var den första i sitt slag med fyra hjul låsningsfria bromsar," vilket gör det till ett fordon som var säker att köra.
Customer Satisfaction
Övergripande en pålitliga fordon

Kunder citerade några klagomål, inklusive långsamma acceleration, obekväma sittplatser i baksätet och mindre än optimal gas körsträcka. Men totalt de var mycket nöjda med bilens köregenskaper och pålitlighet. Som 1994 4Runner blir 12 mpg
Gas Mätarställning
Låg bränsleekonomi och hög utsläpp

Fueleconomy.gov stater i staden och 15 mpg highway. Den rapporterar också att utsläppen är höga, vilket gör detta till ett mindre lämpligt alternativ för en miljömedveten köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118990.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.