Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

De bästa europeiska och japanska SUV Fordon

stadsjeepar, eller sport utility fordon, kombinerar komforten i en personbil med det praktiska användandet av en pickup eller större truck. European Car magazine säger i SUV-marknaden: "Även stadsjeepar byggdes ursprungligen för off-road körning och ingår fyrhjulsdrift, är mer populära versionerna byggd främst för körning på väg." Japanska och europeiska bilföretag erbjuder en mängd olika stadsjeepar , från kompakt till stora lyxiga modeller, för praktiskt taget varje konsumentens behov. Honda CR-V

Honda CR-V håller förstaplatsen på den amerikanska News lista över prisvärda kompakta stadsjeepar. Prissätts i 2010 $ 21.000 och uppåt, granskare prisa CR-V för sin säkerhet, funktionalitet, förbättrad effekt och ny design exteriör. Edmunds.com listar en bekväm och lugn åktur och smidig hantering som styrkor av CR-V, med dess enda svaghet ses i motorvägen passerar makten. CR-V drivs av en 180-hk motor och en fem-växlad automatlåda med Hondas "Grade Logic Control" skifta systemet, enligt Hondas hemsida. Interiör funktioner inkluderar plats för fem passagerare med baksäten som delas för flexibla lagringsbehov.

2010 Honda CR-Vautomobiles.Honda.com/cr-v /Addera Toyota Highlander

Toyota Highlander rangordnar sjätte av 28 i US News ranking av medelstora stadsjeepar och börjar på $ 25.000. The Highlander finns även som en hybrid från $ 35.000 i 2010, och fyrhjulsdrift och bogsering paket finns tillgängliga. Styrkor inkluderar en valfri tredje stolsraden, god bränsleekonomi och smidig hantering, enligt US News. The Highlander gjordes om 2008 för att erbjuda en mer lyxig och rymlig interiör, enligt Car and Driver tidningen.

Toyota HighlanderToyota.com /highlander Addera ditt Mercedes-Benz GL

Mercedes-Benz GL är prissatt börjar på $ 59.000 och tvåa i stora lyxiga sportbilar på US News listan. GL-klass säten sju passagerare, drivs av två V-8 motorer med en sju-växlad automatlåda, och kan dra upp till 7.500 pounds, enligt Mercedes hemsida. Säkerhetsfunktioner inkluderar nio vanliga krockkuddar, däcktryck övervakningssystem och PRE-SAFE, en Mercedes "innovation som kan känna en annalkande kollision och hjälpa till att förbereda åkande i framsätet." Recensenter prisa GL bränsleekonomi och lyxig interiör, men varnar för att GL är inte lämpad för terrängkörning.

Mercedes-Benz GLmbusa.com/mercedes/data/pdf/brochures/2010-GL-Class.pdf
BMW X5

BMW X5 är prissatt börjar på $ 47,000 och fick "förnyade och förstorade" i 2007 med tillägg av en valfri tredje raden, enligt Motor Trend Magazine. Standard säkerhetsfunktioner inkluderar elektronisk stabilitetskontroll, huvud-och sidokrockkuddar, och en backkamera. En sexväxlad automatlåda och BMW Advanced Diesel motoreffekt X5, enligt BMW webbplats.

BMW X5bmwusa.com/Standard/Content/Vehicles/2010/X5/X5SAVExplore.aspx

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118875.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.