Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 Subaru WRX specifikation

Subaru producerade både sedan och versioner vagn för 2002 WRX, som var baserad på den kompakta Impreza plattformen. Dessa högpresterande fordon turboladdad och intercooler. 2002 års modell var den första WRX importeras till USA marknaden. Kombinera utmärkt prestanda med Subaru varumärke all wheel drive, var WRX en omedelbar försäljningssuccé. Motor och växellåda

Motorn i WRX är en 2,0-liters, fyrcylindrig platta fyra. Den använder 16 ventiler och dubbla kammar overhead. Den producerar 227 hästkrafter vid 6000 rpm och 217 ft-lbs. av vridmoment vid 4000 rpm. Den WRX fanns med både fem-växlad manuell eller fyrväxlad automatisk växellåda. Addera vikt och bränsleekonomi

tjänstevikt på detta fordon är 3085 pounds, vilket ger det 13,6 pounds per hästkraft ratio. Bensintanken håller 15,9 liter. Den WRX uppnår 19 miles per gallon i staden och 25 miles per gallon motorvägen. Den kombinerade bränsleekonomi kommer in på 21 miles per gallon.
Fjädring och Drivlina

Liksom alla Subarus, har denna bil fyrhjulsdrift. Även om inte lika stor som en typisk SUV, har det rimligt lastkapacitet och ger utmärkt grepp i alla förhållanden. Den WRX använder en främre och bakre oberoende upphängningen med stag på alla fyra hjulen. Addera Bromsar och Säkerhet

bromsar anti blockerings är standard. Både främre och bakre bromsarna skivor. Den WRX levereras med en differentialbroms och rymd-sparare reservhjulet. Front-och sidokrockkuddar är standard.
Storlek

WRX är 173,4 inches lång och 56,7 inches hög. De bilbarnstolar fem. Front benutrymme är 42.9 inches, benutrymmet i baksätet är 33 inches. Den lastkapacitet av sedanmodell är 11 kubikfot. I vagnen lastkapaciteten är 27,9 kubikfot med sätena upp och 61,5 kubikfot med sätena ned.
Funktioner
styrning

Kraft, makt fönster och lås makt är standard. De främre fönstren har en-touch-kontroller på både förar-och passagerarsidan. Farthållaren är standard.
Prestanda

Impreza går från noll till 60 på cirka 4,5 sekunder. En valfri vatten-insprutningssystem kan läggas som ökar hästkrafter till 300 vid ingrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119466.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.