Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Lager 1998 Jeep Wrangler Alternativ

Den 1998 Jeep Wrangler var en del av Jeep TJ generationen av kompakta Wrangler fyrhjulsdrift SUV. Infördes 1997, skulle TJ Wrangler kvar i produktion till 2006. Bortsett från ett brett utbud av tillvalsutrustning från eftermarknaden delar tillverkare, kunde Wrangler ägare välja mellan många som levereras från fabriken alternativ för att göra en Wrangler mer bekväm eller robust. Trim Alternativ

För 1998 års modell Jeep erbjöd Wrangler i tre olika utföranden. Basmodellen är känd som Wrangler SE. Den Wrangler Sport kostar runt $ 3000 mer än SE och erbjöd en större motor och fler funktioner. Slutligen var den top-of-the-line Wrangler för 1998 Wrangler Sahara, på $ 2000 mer än idrott och presentera de mest tillgängliga alternativ och vanliga funktioner.

Köpare kan beställa alla tre modeller med antingen en mjuk , falsning suffletten eller en avtagbar hardtop. Den hårda övre innefattar en fönsterruta bak med en defogger och en invändig last ljus. Köparna kan också beställa en 1998 Wrangler med både toppar att ändras beroende på säsong.
Motorer och transmissioner

köpare i 1998 kunde välja mellan två olika motorer. Wrangler SE inkluderar en 2,5 liters, inline fyrcylindrig motor som ger 120 hästkrafter och 140 foot-pounds av vridmoment vid 5.400 rpm och 3500 rpm, respektive. En fyra-liters rak sexcylindrig motor var exklusiva för idrott och Sahara Wranglers. Den har en maximal effekt på 181 hästkrafter vid 4.600 rom och 222 foot-pounds av vridmoment vid 2.800 rpm.

Varje 1998 Wrangler innehåller en av två olika sändningar, oavsett vilken motor den använder. De inkluderar en tre-växlad automatlåda och en femväxlad manuell växellåda. Endast manuell växellåda funktioner överväxel.
Interiör

Stock 1998 Wranglers kan även innefatta någon av ett antal inre alternativ. Kassettbandspelare var standard i Sahara-modeller, men tillval i SE och idrott modeller. Sport köpare kan också uppgradera till en fyra-högtalare stereo. En fullständig golvkonsolen är tillval på alla utom Sahara modellen. För varje 1998 Wrangler, andra inredningsdetaljer alternativ är manuell luftkonditionering och farthållare.
Säkerhet Alternativ

Beyond standard säkerhetsutrustning, såsom säkerhetsbälten och krockkuddar, de 1998 Wrangler kom med flera valfria säkerhetsfunktioner. För Wrangler SE de inkluderar en antändning avaktivera stöld-förebyggande system och en roll-over varningssystem. Sport och Sahara modellerna kan även innefatta låsningsfria bromsar.
Mekaniska Alternativ

Medan 1998 Wrangler Sahara använder en 19-liters bränsletank, en 15-gallon tanken är standardutrustning på SE och idrott modeller, med 19-liters tank en fabrik alternativ. Kraftig främre och bakre stötdämpare är också standard på Sahara, tillval på SE och idrott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119508.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.