Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Chevrolet Uplander specifikation

Chevrolet introducerade Uplander på marknaden 2005 som en crossover sport van, riktar sig till konsumenter som föredrar ett stort fordon som erbjuder komfort och lyx. Men efter bara tre år från sin debut, Chevrolet avbröt Uplander 2008 till förmån för biltillverkaren s andra stora crossover stadsjeepar, som Traverse. Modeller och Trims

2008 Uplander erbjöd två klippningar: basmodellen LS och LT. Båda modellerna kan komma med en längre hjulbas men endast LS-modellen erbjöd den vanliga hjulbas. Passageraren van kan enkelt rymma sju till åtta passagerare, och den förlängda hjulbasen har en lastvolym på 136,5 kubikfot. En last van alternativet var också tillgängliga
prestanda och funktioner

2008 Uplander kom utrustade med endast en motor alternativ:. En 240-hästkrafter 3,9-liters V-6 motorn. Ett begränsat erbjudande att uppgradera motorn i en E85 FlexFuel version var också tillgängliga. Dess drivlinan är en fyrväxlad automatlåda med framhjulsdrift. 2008 Uplander kom inte i en all-wheel drive alternativet. Den Uplander s har en rymlig, bekväm och mysig inredning. Den har tre stolsrader, och du kan vika och ta bort den andra och tredje raden för ett större lastutrymme.

Alternativ för läderklädsel och uppvärmda kuddar fanns tillgängliga som uppgraderingar. Skåpbilen har en overhead järnvägssystem med klimatkontroll, ljud, ljus och baksätet underhållning kontroller systemet. En XM Satellite Radio med extra uttag för MP3-spelare kom standard på alla modeller. En DVD-system med en 8-tums flip-down skärm för baksätespassagerarna kom standard på LT och var frivillig på LS.
Säkerhet och prissättning

En allt-disc låsningsfritt bromssystem, ett elektroniskt stabiliseringssystem och varselljus kom standard på alla modeller. Sidokrockkuddar för de första och andra sätesraden kom också standard, men tre raden side curtain krockkuddar fanns inte tillgängliga. A 2008 Uplander kostar ca $ 12.000 till $ 15.000 som av 2010, beroende på modell, trim och uppgraderingar ingår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119495.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.