Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur får man bättre MPG på en Trailblazer

Trailblazer är en SUV som producerades av Chevrolet från 2002 till 2009. Som gaspriserna steg till över $ 4 per gallon i USA, började förarna flytta bort från stadsjeepar på grund av sitt dåliga bränsleekonomi. Den 2009 Trailblazer fick en EPA-rankade 14 miles per gallon i kombinerad stads-och landsvägskörning. Men låt dig inte avskräckas av dessa siffror. Om du kör en Trailblazer, det finns sätt du kan förbättra bränsleeffektiviteten för att minska mängden pengar du spenderar på bränsle upp. Instruktioner
1

lätta din last. Även om du kan köra en Trailblazer grund av ett behov av att dra saker, lämna inte onödig last i den. För varje 250 pounds av extra vikt du kör runt med, du minska bränsleförbrukningen med cirka en procent.
2

Dra åt tanklocket för att förhindra att bränsle avdunstar från tanken genom påfyllningsröret. Nästan 147 miljoner liter bränsle förloras varje år genom denna spalt, enligt Bilvård rådet.
3

Låt inte bilen gå på tomgång i mer än 30 sekunder. Om du fastnar på en lång ljus, väntar på någon käck in i en butik, eller titta på ett långt godståg går, stäng av motorn.
4

Accelerera långsamt och jämnt. Bara för att din Trailblazer kan gå från noll till 60 på 6,3 sekunder betyder inte att du måste. Snabb acceleration kan minska din Trailblazer bränsleeffektivitet med så mycket som 20 procent. Dessutom kommer använda farthållaren när på motorvägen hjälpa dig att behålla en konstant hastighet, vilket kommer att öka bränsleeffektiviteten.
5

Drive med fönstren stängda när du kör på motorvägen. Detta minskar mängden dra på bilen och kommer också att minska bränsleförbrukningen. Fälla in någon cykel eller bagage rack som inte är i bruk kommer också hjälpa till att effektivisera fordonet och minska luftmotståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119494.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.