Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1997 Subaru Outback specifikation

Först infördes 1995, erbjöd Subaru Outback en twist på sport utility vehicles som var populärare på den tiden, med Outback är baserad på en bil chassi, snarare än lastbilschassier vanligtvis förknippas med andra stadsjeepar . Det blev snabbt ett populärt val för dem som ville ha den go-någonstans förmågan hos en SUV och bränsleeffektivitet i en bil. Motor, transmission och bränsle

1997 Subaru Outback kom med två enkla överliggande kamaxlar motoralternativ - 2,2 liter och 2,5 liter - som levererade 137 och 165 hästkrafter respektive. Den all-wheel-drive transmission fanns i fem-växlad manuell och fyra-växlad automatlåda konfigurationer, både med överväxel. Den beräknade bränsleeffektivitet för Outback, som hade elektronisk bränsleinsprutning, var 21 till 23 miles per gallon i staden och 27 till 30 miles per gallon på motorvägen. Bränsletanken har en kapacitet på 13,2 liter.
Fjädring, däck och bromsar

1997 Subaru Outback hade stöttor för både fram-och bakaxel upphängning, med front har också lägre L-armar och de bakre parallella länkarna, de upphävanden för de två axlarna vardera var oberoende av den andra. Fordonet hade en kuggstångsdrivna styrsystem. Den 1997 Subaru Outback tog 205/60R15 däck. Det hade låsningsfria bromsar, med skivor på både fram-och bakhjul.
Mått

1997 Subaru Outback var 172,2 inches lång, med en hjulbas på 99.2 inches. Det var 67.1 inches bred och stod 60 inches hög. Huvud rum var 39,2 inches i framsätet och 37,1 inches i baksätet, medan benutrymme var 43,1 inches i fronten och 32,4 inches i baksätet. Dess bas tjänstevikt var 2,835 pounds, och dess inre utrymme uppgick 87.6 cubic inches.
Funktioner och alternativ

standardfunktioner 1997 Outback ingår skålade säten, elektriska fönsterhissar , c-lås, tilt rattstång, farthållare, luftkonditionering, power-antenn, en multi-box förvaringsfack, stänkskydd och bakrutan defogger. En lång lista med alternativ fanns också tillgängliga, inklusive fjärr keyless inresa, bakre mugghållare, dubbla eluttag utlopp, en CD-växlare, bakspoiler, woodgrain trim och en dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119927.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.