Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Prestanda uppgraderingar för Chevrolet Suburban

Ett antal prestanda uppgraderingar finns för Chevrolet Suburban, vissa förbättra både hästkrafter och bränsleekonomi, medan andra offer bränsleekonomi till förmån för ökad hästkrafter. Beroende på vilken typ av prestanda du söker, uppgradera modulen effektstyrning, avgassystem och luftintaget kan öka kraften i fordonet. Du kan också öka effekten i Chevrolet Suburban genom att lägga till kompressorer och turbos. Kall-luftintag

Cold-luftintag uppgraderingar förbättrar motorns förmåga att dra kall luft i motorn. Extra-kall luft innebär en högre kompression i motorns cylindrar och en mer komplett, kraftfull tändning, vilket i sin tur ökar effekten och hjälper gas körsträcka. K & N gör ett kall luft filter intag prestanda (modell 77-3070KP) för Chevy förorts linjen. Enligt K & N, kan förbättringen filtret lägga upp till 9 hästkrafter. Modellen levereras med en hög-flöde, tvättbart luftfilter. Mest kallt luftintag är relativt lätt att installera, men är olagligt i vissa stater (t.ex. Kalifornien).
Effektkontrollmodul

Power Control Modules (PCM) är chips , ibland programmerbar, som styr hur mycket bränsle bilen sprutar in i motorns cylindrar. En PCM uppgradering ändrar signalerna till motorn så att den får mer bränsle, vilket leder till ökad hästkrafter men lägre gas körsträcka. JET gör ett PCM för Chevy förorts modellerna 20710 och 20710S som kan öka effekten med 25 hästkrafter. Markerna är lagligt i alla 50 USA och är enkla att installera.
Supercharger

en kompressor, som går att använda direkt från motorn, aktivt suger in kall luft och kraftfullt sprutar in det i motorn. Denna åtgärd ökar dramatiskt hästkrafter men minskar gas körsträcka, eftersom en del av motorns effekt går mot att köra kompressorn. Vortech gör en kompressor kit för Chevy lastbilar och Suburbans.
Turbo

En turbo eller turbo, liknar en kompressor i att den med kraft sprutar in luft i motorn att öka hästkrafter. Men turbos öka gas körsträcka något eftersom de inte köra med direkt effekt från motorn. Istället turbos använder kraften från avgaserna för att driva enheten. Squires Turbo Systems (STS) gör flera turboladdarhus kit, några som passar alla fordon --- inklusive Chevy förorts. Installera en turbo kräver sakkunskap, men kan öka hästkrafter upp till 50 procent. När motorn driver ut avgaserna
Headers och avgassystem

, mottryck uppstår när avgaserna kräver energi att utvisa. Trycket minskar den energi som motorn kan leverera för att driva fordonet. Headers montera på toppen av motorn och ökar diametern på avgasrören, vilket gör det lättare för Suburban motor för att avlägsna avgaserna, vilket ökar hästkrafter och bränsleekonomi. Performance avgassystem öka flödet av avgaser från fordonet. Farthållare gör en serie av rubriker för Chevy fordon. Gibson gör ett komplett avgassystem med dubbla rör (modell 65572) som kan, beroende på dess webbplats, öka bränsleekonomi och lägga till upp till 20 hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119830.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.