Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 Chevy Tahoe Z71 Funktioner

Chevrolet Tahoe är en full-size sport utility vehicle (SUV) tillverkas av General Motors. De Tahoe delar många komponenter med GMC Yukon, också en produkt av GM. Under 2002 erbjöd Chevy Tahoe i flera utföranden, inklusive upp-nivå Z71, som inkluderar lyx och bekvämlighet funktioner som saknades från andra 2002 Tahoe modeller. Layout

2002 Tahoe Z71 har fyra dörrar och en front motor /fyrhjulsdrift layout. Detta innebär att motorn är monterad i ett längsgående läge under huven, som löper parallellt med kroppen. Den SUV har ett baksäte som passar tre passagerare, och antingen en främre bänk som passar tre eller främre skålade säten som minskar total kapacitet till fem. Den bakre lastutrymmet har antingen en split, swing-out dörrpar eller en valfri liftgate ersättare.
Motor och Power

För 2002 års modell, Tahoe Z71 köpare kan välja mellan tre olika motoralternativ. Den minsta av de tre är en 4,8-liters V-8 bensinmotor som kan producera 275 hästkrafter. De återstående två motoralternativ är 5,3-liters V-8: or, med ett brinnande vanlig bensin och den andra kan använda E85 etanol eller bensin. Båda 5,3-litersmotorer producerar 285 hästkrafter. Trots olika motor val, använder varje 2002 Tahoe Z71 samma fyrväxlad automatlåda med överväxel. Detta ger Tahoe en uppskattad bränsleekonomi 14 och 17 miles per gallon (mpg) i staden och motorvägen förhållanden.
Interiör

Tahoe Z71 innehåller många standard och tillval interiör bekvämligheter. Dessa inkluderar luftkonditionering med separata reglage för fram-och baksäte, en fullständig golvkonsolen med matta golvmattor, 10-vägs elmanövrerade stolar fram och tyg eller läder sittplatser trim. Den Tahoe Z71: s ljudsystem har nio högtalare och en in-dash CD-spelare med hastighetsberoende volym. När det gäller säkerhet, inkluderar Tahoe Z71 sätet monterade sidokrockkuddar, helautomatiska lampor exteriör och en stöldavhållande radio mount. Den sysselsätter också fyra hjul låsningsfria bromsar på sina fyra skivbromsar och en elektronisk fyrhjulsdrift shifter.
Mekaniska funktioner

2002 Tahoe Z71 har en multi-link fjädring bak och ett kort och lång arm konfiguration i fronten. Den använder en hastighetsberoende re-cirkulerande mekanism boll styrning, tillsammans med en rostfri avgassystem och en differentialbroms. Den Z71 har 16 - eller 17-tums aluminiumfälgar, tillsammans med en full-size reservdäck monterat på en stålfälg. Med fällda säten eller tas bort, kan Tahoe Z71 ger upp till 104,6 kubikfot lastvolym. Det har en 26-liters bränsletank och kan dra en släpvagn på upp till £ 8100. Den maximala nyttolast för interiören är £ 1750.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119447.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.