Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hummer Fuel Tips

Hummer är allmänt anses vara några av de mest bränslesnåla bilar på marknaden. Enligt Fueleconomy.gov, har en typisk Hummer SUV a miles per gallon i genomsnitt 14 i städerna och 18 på motorvägar. Med gaspriserna så höga som de är, kan en Hummer avveckla vara en mycket dyr bil att äga, speciellt om du kör i staden en hel del. Men det finns ett antal saker du kan göra, både underhålls-och körrelaterade, för att förbättra din Hummer bränsleekonomi och maximera sin potential. Underhåll

Hålla din Hummer väl underhållna är avgörande om du vill maximera bränsleekonomin. Se till att hålla din motor rätt inställd, eftersom detta kan spara i genomsnitt 11 cent per gallon och förbättra mpg med i genomsnitt 4 procent, enligt Fueleconomy.gov. Hålla dina däck ordentligt pumpade är ett annat bra sätt att förbättra mpg på i genomsnitt 3 procent eller 8 cent en gallon. Hummer är oftast utrustade med låga däck indikatorer, men du bör kontrollera trycket regelbundet bara för att vara säker. Byta olja varje 3000 miles och se till att du använder rätt sort för din Hummer modell. Slutligen byter din luft filter regelbundet, eftersom detta kommer att ge dig bättre mpg och hjälpa till att bevara din motor. Addera Köra

Ändra dina körvanor kan också hjälpa dig att få den bästa bränsleekonomin från din Hummer. En sak som är mycket viktigt är att bryta mindre och förutse hållplatser genom att bromsa gradvis och lättnader i dem. Accelerera långsamt när man kommer ut ur ett stopp och bibehålla ett betydande avstånd mellan dig och bilen framför dig för att slippa stanna plötsligt. I allmänhet bör du köra långsammare eftersom ju snabbare du kör, desto större vindfång och mer bränsle du avfall.

Minska vikten i din Hummer kan också förbättra mpg, så om det är något tungt i bilen som är inte nödvändigt, bli av med det. Enligt Cartalk.com, kommer varje 100 pounds minska bilens bränsleekonomi 1 till 2 procent, och Hummer är redan ganska tunga på cirka 6000 kg.

Vidta åtgärder för att minska den mängd energi din Hummer använder på onödiga saker. Till exempel ska du inte köra din luftkonditionering inte är absolut nödvändigt. Din luftkonditioneringen gör bilens motor arbeta ännu hårdare. Också, stänga din Hummer off om du sitter på ett ställe väntar mer än 15 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118865.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.