Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en 2005 Nissan Armada

Den 2005 Nissan Armada har ett genomsnitt av 12 city miles och 17 miles motorväg per gallon gas, samt en kombinerad bränsleekonomi av 14 mpg, enligt USA: s regering betyg. Med tanke på de höga kostnaderna för bränsle, kan fylla Nissan Armada s 28-liters bränsletank bli en ekonomisk belastning. Hitta billiga sätt att förbättra bränsleeffektiviteten kan i slutändan spara förarna en betydande summa pengar vid bränslepumpen. Instruktioner
Instruktioner
1

Justera dina körvanor. Fortkörning, snabb acceleration och häftig inbromsning avgas. Körning hastighetsgränsen kommer att säkerställa optimal bränsleekonomi. Gas körsträcka minskar vid körning hastigheter över 60 miles per timme. Använda funktionen farthållaren vid körning på motorvägar bidrar till att upprätthålla en konstant hastighet.
2

Håll motorn ordentligt underhållen genom att följa vanliga underhållsplaner som beskrivs i fordonet bruksanvisning. Att misslyckas med att åtgärda vissa underhållsproblem på ett fordon kan minska körsträcka med så mycket som fyra procent.
3

Kontrollera däcktrycket ofta. Öva gör rutinmässig däcktrycket kontroller varje gång du fyller på tanken. Underinflated däck kan minska gas körsträcka och kan vara en orsak till skador på däcken.
4

Undvik att låta fordonet tomgång. Moderna fordon behöver inte ha en överdriven mängd uppvärmningstiden i kallt väder, som med fordon i det förflutna. Tomgång avfall gas, så vrid tändningen av när stopp under en längre tid.
5

Använd rätt kvalitet av motorolja som beskrivs i fordonets handbok för att bibehålla optimal gas körsträcka. Att sätta av fel kvalitet motorolja i ett fordon kan sänka gas körsträcka med en till två procent.
6

Fyll bensintanken på morgonen, när gasen är kall. Kall gas är tät och expanderar när den värms. Genom att fylla tanken i den tidiga morgonen, är en förare blir mer gas för pengarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120170.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.