Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Funktioner på en Lincoln MKX

Ford Motor Company har tillverkat Lincoln MKX sedan 2006, även om den första årsmodellen för fordonet är 2007. Den mkx klassificeras inte som en sport utility vehicle (SUV), men som en crossover utility vehicle (CUV). Detta är en ny kategori i fordonstillverkning, och på många sätt, kombinerar funktionerna i en SUV och en mer traditionell kombi eller minivan.Lincoln 's MKX liknar Ford Edge tillverkas av märket moderbolag. Dock är Lincoln betraktas som en "lyx" fordon, så det har många uppgraderingar tillgängliga i Ford modell. Standard Funktioner

2011 Lincoln MKX börjar vid $ 39,145. Funktioner som ingår i denna standardmodell inkluderar FWD, tillsammans med en sexväxlad automatlåda. Föraren kan välja mellan nio olika färger på bilens utsida, som alla är vanliga alternativ. Det finns tre olika alternativ för bilens interiör. Lädersäten, 18-tums hjul, automatisk dual-zons klimatanläggning och satellitradio allt är standard.

Flera säkerheten har också kommit standard på Lincoln MKX. Det inkluderar dragkraft och stabilitet kontroll, side-gardin krockkuddar och krockkuddar i framsätet.
Valfria funktioner
p Det finns en rad olika valfria funktioner som kan läggas till Lincoln MKX. Varje ytterligare funktion kommer vid en extra kostnad, vilket innebär att $ 39.145 standarden prislapp kan klättra mycket högre.

All-Wheel Drive (AWD) är den första tillval. Detta kommer att lägga ca $ 1000 till det totala priset. Förare kan också lägga till en panoramautsikt tak, vilket är en överdimensionerad moonroof. Den "Cargo tillbehörspaket" utrustar bilens lastutrymme och bakre stötfångare med skyddsmattor för att undvika repor, Knicks och märken. Köparna kan också lägga takreling rack sida, som hjälper stuva och transportera bagage och andra stora objekt.

Andra tillägg om alternativen är flera elektronik paket. Familjen Entertainment System omfattar två självständiga dvd-spelare inbäddat i de främre nackskydden. De sju-tums LCD-skärmen är utrustad för dvd och videospel. Ett annat elektroniska alternativet är "SYNC"-teknik. Detta gör att förare och passagerare att ringa handsfree-samtal mobiltelefon, få vägbeskrivningar eller driva en MP3-spelare med hjälp av röstkommandon.

Övrigt add-on funktioner inkluderar 20-tums hjul, 18-tums polerade hjul, en andra raden bänk och interiör stämningsbelysning. Allt kommer på en extra kostnad.
Nytt för 2011

Lincoln omgjorda mkx för 2011 års modell. Den 2011 är planerad leverans till återförsäljare över hela USA i oktober 2011. Nya funktioner för 2011 MKX inkluderar omgjorda främre och bakre designer, en uppfräschade insida och en 3.7l Duratec 37 motor. 2011 blir 19 miles per gallon i staden och 26 miles per gallon på motorvägen. Det kräver inte bensin av premiumtyp.

Lincolns 2011 mkx erbjuder också en state-of-the-art ljudsystem, THX (R) II. Detta system omfattar 14 högtalare placerade över hela fordonet och en subwoofer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119050.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.