Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Pajero 2.5 Diesel Turbo specifikation

The Pajero 2,5 diesel turbo motorn är tillverkad i Japan och används av biltillverkaren Mitsubishi i sport utility fordon av samma namn. Den motortyp ger dessa fordon överlägsen bogsering kraft, acceleration och konkurrenskraftig gas körsträcka för sin klass. Den diesel källan kan dock orsaka att fordonet köra lite "smutsigare" än fordon som drivs med blyfri bensin. Motor och växellåda

Pajero inline, sätter fyrcylindrig motor på maximalt 113 hästkrafter vid 4.000 varv per minut med två ventiler per cylinder. Maximalt vridmoment för Pajero toppar ut på 177 ft-lbs. vid 2000 varv per minut. Den vätskekylda turbomotor använder också en manuell femväxlad växellåda, som ger förbättrad acceleration vid lägre hastigheter. Total förskjutning för Pajero är 151,15 cubic inches.
Bränslesystem och Speed ​​

Bränslet styrs i Pajero 2.5 med en överliggande kamaxel. Den fyrhjulsdrivna fordon blir cirka 20 miles per gallon i staden och 23 miles per gallon på motorvägen. Maximal bränslevolym för Pajero är 19.8 liter. Bilens topphastighet är 91 MPH, och det går från 0 till 62 i 17 sekunder. Den effekt-viktförhållande av Pajero 2,5 diesel är 0,0620 PS /kg.
Styrning, Bromsar och vikt

styrsystemet för Pajero 2.5 funktioner antispinnsystem som förhindrar att hjulet låser i dåliga väderförhållanden. Den är utrustad med ett låsningsfritt bromssystem för att förhindra broms-låset i en häftig inbromsning situationer. Totalvikt är £ 4089. med en högsta tillåtna vikt med last av £ 5533. Dess totala dragkapacitet är £ 6172.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119101.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.