Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder en DVD i en 2005 Dodge Durango

Inbyggd DVD-spelare är en del föräldrars favorit fordon har på grund av sin förmåga att underhålla annars rastlösa barn på långa resor eller bara veckans utfärd till Wal-Mart. Några 2005 Dodge Durangos kom med en skärm som skulle vika ner från taket precis framför den första stolsraden. Spela upp en DVD i en Durango är en enkel process som är mycket lik spelar en CD. Saker du behöver
Remote (tillval) katalog Trådlösa infraröda hörlurar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Grip spärren på skärmen och dra det försiktigt samtidigt driva på skärmen för att vika ner den för visning.
2

Sätt i en DVD med etikettsidan uppåt i springan ovanför skärmen. DVD-spelaren slås på automatiskt. Om den inte slås på automatiskt trycker du på strömbrytaren på overhead konsolen eller på fjärrkontrollen.
3

Tryck på play-knappen för att börja spela upp DVD. Du kanske måste trycka spela igen eller trycka mitt "Select"-knappen på overhead konsolen eller den medföljande fjärrkontrollen när DVD kommer till huvudmenyn för att börja spela upp filmen.
4

Justera volymen med upp-och-ner pilar på overhead konsolen eller fjärrkontrollen. Ljudet spelas upp i bilens huvudhögtalare som standard.
5

Tryck på knappen som ser ut som ett par hörlurar för att koppla ihop trådlösa hörlurar som använder en infraröd signal med DVD-spelaren. Du kan använda flera par av headset på detta sätt.
6

Tryck på knappen som har en triangel med en horisontell linje under det på overhead-konsolen för att mata ut DVD.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118939.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.