Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur till Mount frontplattor på en Ford Explorer

På en Ford Explorer den bakre registreringsskylten har en liten lampa på varje sida så att det kan identifieras på natten. Den främre registreringsskylt har inte eller behöver en ljus, och endast har fästet registreringsskylten. Om du hamnar i en olycka, kan den främre registreringsskylten mount bryta lätt, men det är lätt att installera en ny. Saker du behöver
Drill
1/4-tums borr
Registreringsskylt mount kit
Wrench in
Flathead skruvmejsel
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Köp en registreringsskylt mount kit från någon fordonsindustrin butik. Den registreringsskylt mount kit är en halv tum tjock plast ram med fyra hål i den. På toppen av registreringsskylten fästet kommer det att finnas två skruvar i förborrade hål ställskruv för att fästa registreringsskylten. Den registreringsskylt fäste levereras med fyra 1/4-tums bultar och muttrar för att montera den på stötfångaren.
2

Mät till mitten av den främre stötfångaren. Mät både vertikalt och horisontellt.
3

Placera fästet registreringsskylt i exakta mitten av den främre stötfångaren. Mät för att hitta mitten av registreringsskylten fästet och sedan placera den på mittpunkten av stötfångaren. Genom de fyra hålen runt omkretsen av registreringsskylten fästet ram och genom stötfångaren
4

Drill .
5

in bultarna genom fästet registreringsskylt hål och genom stötfångaren. Nå under stötfångaren och skruva en mutter på varje bult. Använd en 1/4-tums skiftnyckel för att dra åt varje skruv.
6

Skruva ur de två skruvarna från registreringsskylten fästet som kommer att hålla registreringsskylten på. Placera registreringsskylten på registreringsskylten fästet och skruva i de monterings registreringsskylt skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118866.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.