Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort fotsteg på en Ford Explorer

fotsteg på sidorna av din Ford Explorer inte bara ge passagerarna och dykare hjälp med att komma in och ut ur SUV, men de kan också ge en estetiskt tilltalande till fordonet. Däremot hänger de ner lägre från fordonet och kan orsaka problem om du använder bilen för terrängförhållanden eller i situationer där du behöver mer utrymme. Dessutom kan metallen fotsteg rostar också eller skadas om du bor i en snöig eller våt miljö. Du kan välja att ta bort fotstegen själv, som lätt kan göras med rätt verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Phillips skruvmejsel
vanlig skruvmejsel
penetrerande olja (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Leta bultarna som håller fotsteg på plats. De skall vara placerade på insidan delen av Explorers ram, inte synlig från utsidan. Börjar på förarsidan främre området
2

, ta bort bultarna och /eller skruvar som håller fotsteget på plats till fordonet. (Penetrerande olja som WD-40 kan behövas för att hjälpa till att lossa rostiga eller smutsiga bultar).
3

Avlägsna de kvarvarande skruvarna längs resten av bilen.
4

Placera fotsteget från den ena sidan av fordonet åt sidan, och fortsätter till den andra sidan av fordonet. Ta bort de kvarvarande bultar och skruvar för att haka av den från bilen.
5

Kontrollera bilens undersida och sida för alla rostskador. De fotsteg och bultar /skruvar som fäster dem vid fordonet tenderar att fälla fukt som kan orsaka ytterligare rost som inte kan ses när de fotsteg är installerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118833.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.