Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

GMC Acadia Färgalternativ

The Acadia är en SUV gjord av GMC. Den levereras med tillbehör. Denna SUV har uppvärmda säten, Bluetooth för telefon, säten sju eller åtta passagerare, och har en MP3-kompatibel stereo. Fjärrstart är tillgänglig, och en DVD-spelare i baksätet är också ett alternativ. Den Acadia inte bara har dessa egenskaper men har också många yttre och inre färgval. Vit exteriörfärger

välja en av två olika nyanser av vitt är ett alternativ med Acadia SUV. Summit White har en nyans av silver. White Diamond Tricoat är ett mycket rent vitt.
Metallic Exteriörfärger

Metallic exteriör färger finns i fyra nyanser. Det finns Quicksilver Metallic, vilket är ett medium silverfärg. Gold Mist Metallic är vitt med inslag av pärlor och silver. Carbon Black Metallic är svart med inslag av silver i trim. Medium Brown Metallic är en väldigt ljust brun med en antydan av silver.
Red Exteriör Option
p Det är Red Jewel Tintcoat, vilket är en ljus bränd röd . Denna färg alternativet kommer med svart klädsel.
Interiör Färgalternativ

Fem interiör färger finns för Acadia. Tre är gjorda av läder och två är gjorda av tyg. De färgalternativ är Ljus Titanium Läder, Ebony Läder, Cashmere Läder, Ebony tyg och Ljus Titanium trasa. Ljus Titanium läder är ett mycket ljust grått. The Ebony Läder är svart och den Cashmere Läder är en ljusbrun. Den Ebony tyg är svart och Ljuset Titanium Duk är en ljusgrå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119264.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.