Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Funktionerna i en Honda CRV

Honda introducerade CR-V till den amerikanska allmänheten på en Auto Show i Chicago 1996. Det har inte blivit faktiskt finns att köpa i USA fram till 1997. Honda tillverkat CR-V som svar på överväldigande konsumenternas efterfrågan på en SUV från företaget. Eftersom det skapelse, har CR-V: s design och vägegenskaper vann det flera konsument-och bil utmärkelser kritiker. Exteriör

Kroppen av 2011 CR-V är konstruerad för att ge så lite luftmotstånd som möjligt. Fordonet är aerodynamiska möjliggör en smidigare och snabbare resa. De flesta modeller levereras med 17-tums lättmetallfälgar. Den har en enkel att öppna igen luckan för snabb lastning och lossning av gods. Den nya CR-V kommer med automatiska multi-reflektor halogenstrålkastare, vilket gör körningen nattetid säker. Addera inredningsdetaljer

Inne i CR-V, kommer du hitta en Bluetooth eller handsfree-länk som gör en krok mobiltelefon upp i bilens högtalarsystem och ringa telefonsamtal. Alla 2011 CR-V: s kommer med en ingång för en mp3-spelare, så att du kan ta med din favoritmusik med dig vart du än går. Framstolarna i CR-V är utrustade med egen temperaturreglering. Enkelt justera förarstolen för att passa med någon av de tio-vägs makt justeringar. Den levereras med en måne tak som öppnas och stängs med ett tryck på en enkel knapp. CR-V har gott om utrymme för både passagerare och lagring.

Med två handskfack i framsätet och en mittkonsol för mer lagring, tillägger CR-V mer lastutrymme i bak och baksäte själva kommer att vika ner om du behöver mer utrymme. Enligt Hondas officiella webbplats, rymmer CR-V bekvämt fem personer. Passagerarna i baksätet har den extra bekvämligheten av sina egna luftventiler och en nedfällbar armstöd.
Övriga funktioner

Honda CR-V kommer fabriken med fyrhjulsdrift och en fyrcylindrig motor. Naturvårdsverket uppskattar att CR-V får någonstans 21-28 miles per gallon gas. En fem växlad automatlåda assisterad av Hondas Grade Logic Control ger detaljerad och exakt information om vägförhållanden. Detta gör att CR-V för att växla på ett sätt som optimerar prestanda och säkerhet. CR-V kommer också med låsningsfria bromsar. Det kommer även fabriken med en ombord däcktryck övervakningssystem som varnar dig när du behöver mer luft i dina däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119227.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.