Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota 4Runner specifikation

De standardiserade specifikationer SR5 4Runner ge en SUV jämförbara med liknande storlek fordon på marknaden. Enligt en jämförelse på cars.com är 4Runner i linje när det gäller pris och har bättre bränsleekonomi än liknande Nissan Pathfinder. Sedan den första modellen träffade showroom 1985 har Toyota vänt ut detta fordon som ger gott om lastutrymme med kraft och stabilitet i en lastbil. Effekt

En elektroniskt styrd fem-växlad växellåda och 4,0-liters V-6 motor ger kraften bakom denna SUV. Dubbla oberoende variabla ventiltider med intelligens Systemet är standard på denna motor. Hästkrafter av 270 vid 5600 rpm ger 4Runner sin kick tillsammans med ett motormoment på 278 Nm vid 4.400 rpm. Tändningen starter är elektronisk med Toyota Direct Ignition, och power-assisted kuggstångsdrivna styrning med motorvarv-avkänning Variable Flow Control ger hanteringen av detta fordon.
Bränsleeffektivitet och Cost

Toyota 4Runner är en låg-utsläpp fordon som får 17 miles per gallon i staden och 23 miles per gallon på motorvägen. Enligt US Department of Energy Fuel Economy, i genomsnitt kan du räkna med att spendera på bensin för att resa 25 miles på den sexcylindriga fordon är $ 3,80. Utgångspunkten kostnaden för att bygga din 4Runner är $ 29.525.
Mått

SUV är 71,5 inches lång och 189,9 inches lång. Markfrigången är 9 inches, och det synsätt och vinklar avgång, som mäter förmågan att driva ut en ramp eller trottoarkanten utan att skada den bakre och främre av fordonet, är 24 grader. Fordonet rymmer sju personer, med en tredje sätesraden som tillval. Shoulder rum i fronten och andra raderna är 57.8 inches och 57,7 inches i den tredje raden. Ståhöjd är 39,3 inches i den främre raden, 38.6 tum i den andra raden och 34.3 inches i den tredje raden. Benutrymme är 41,7 inches i fronten, 32,9 inches i den andra raden och 29.3 inches i den tredje raden. Addera Safety

Toyotas Star Safety System innehåller låsningsfria bromsar systemet och elektronisk bromskraftsfördelning, och antispinnsystem möjliggör säker stopp när servostyrda fyrhjuliga ventilerade skivbromsar tillämpas. Spiralfjädern individuell fjädring kommer med främre och bakre barer stabilisator och sidokollision dörr balkar stöd i skydd i händelse av en kollision. Förare och passagerare krockkuddar och påsar knä är standard. Varselljus, ett däcktryck övervaka systemet och bakre parkeringshjälp står för några av de vanliga säkerhets specs på 4Runner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119874.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.