Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man kan förbättra H3 s gas körsträcka

Hummer H3 är en stor sport utility vehicle med ett stort lagringsutrymme och en speciellt tålig ram. Dessa funktioner gör att fordonet kan köra över mycket svår terräng, och den stora invändiga tillåter föraren att göra det samtidigt som det ger en hel del redskap, vilket gör H3 ett utmärkt val för en friluftsmänniska. Medan H3 har många försonande egenskaper, är det inte utan sina brister. Det mest anmärkningsvärda är dess dåliga gas körsträcka, vilket gör det särskilt viktigt att följa tips bränsle bevarande. Saker du behöver
Hummer H3
Visa fler instruktioner
1

Fyll din bil med vanlig gas vid stationen. Hummers inte kräver högre kvalitet bränslen och fyllning med regelbunden kommer att spara pengar, som snabbt kan lägga upp med Hummer stora tank och behovet av frekventa refillings när du kör regelbundet. På lägre
2

Travel hastigheter. Kör inte, speciellt på motorvägen. Ju högre hastighet, desto större motstånd på bilen, vilket leder till lägre bränsleförbrukning.
3

Öka din motor till högre växel om du har en manuell växellåda. Högre växlar är mer bränsleeffektiva, så det kommer att förbättra din gas körsträcka om du får in din högre växel så fort som det är lönsamt och säker för motorn, snarare än att flytta närmare den övre gränsen för den lägre växel.

4

bibehålla hastigheten på sluttningar i motsats till att öka hastigheten. Många förare föredrar att accelerera upp kullar, dock krävs det mer bränsle för att få din hastighet ökade under resa uppför en sluttning. Det är mer bränsleeffektiv att få fart på en plan, och sedan bibehålla den hastigheten när du reser uppförsbacke.
5

Minimera bryta. Förutse de platser i din enhet där du måste sakta ner, och helt enkelt ta bort foten från gasen. Hastighet förlorade mot bryta representerar bortkastade bränsle. Reser på lägre, säkrare hastigheter kommer att göra det möjligt att följa denna praxis.
6

Travel ljus när det är möjligt. Den stora inre av Hummer möjliggör en stor lastkapacitet, men bär en full last när växeln inte kommer att användas är bortkastade vikt.
7

Stäng av extramaterial som du inte behöver aktiv. Hummer kan uppgraderas med många extrafunktioner, från luftkonditionering till DVD bildskärmar. Vid körning, använd bara de extrafunktioner som du absolut behöver på den resan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118915.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.