Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en GM Blazer Remote

Chevy Blazer, byggd av General Motors (GM), introducerades 1969 och blev snabbt populär i hela USA. Genom åren har olika uppgraderingar och tillägg införts i Blazer lineupen. Keyless inträde med fjärrkontrollen blev ett alternativ i början av 1990. För att synkronisera nya eller ersättande fjärrkontroller med en viss Blazer fordon, är en kodsekvens används. Denna sekvens måste aktiveras innan nya fjärrkontroller ska fungera. Instruktioner
1

Börja med alla Blazer dörrar stängda. Tryck in nyckeln i tändningslåset men vrid den inte. Växla och håll den elektroniska låsa kontroll placerad på förarsidan. Behåll denna kontroll hålls nere hela nästa steg.
2

snabbt vrida nyckeln till "On" läge, men starta inte bilen. Vrid tillbaka nyckeln till "Off", och upprepa denna process en andra gång innan han återvände till "Off".
3

Släpp låsa kontroll på föraren- sidodörr. Den Blazer kommer cykla de låser ner och sedan upp för att signalera att programmeringen har aktiverats. Ta inte ut nyckeln ur tändningen tills fjärrprogrammeringar har avslutats.
4

Håll både lås och nycklar låsa på fjärrkontrollen. Vänta med att släppa dessa knappar tills de Blazer signaler som planeringen är klar genom att cykla låsen. Om det finns ytterligare fjärrkontroller till programmet, slutföra det här steget för varje enhet.
5

När alla fjärrkontroller har synkroniserats med Blazer, flytta nyckeln till "ON" för att avsluta programmeringen. Alla fjärrkontroller bör nu kunna använda elektroniska system för inresa på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119113.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.